Aroma diffusers met water

 

De Elektrische aroma diffuser met water of ook wel de brumisateur diffusor genoemd: is een diffusiemethode die wordt gebruikt voor de bevochtiging van de lucht. Werkt door middel van ultrasone trillingen aan de binnenkant van het apparaat. Bevat een klein bakje waarin je water met essentiële oliën kunt mengen om te verdampen. De diffuser verspreidt watermist.

Omelia diffuser

100 ml

De Omelia ultrasone diffuser combineert aromatherapie met bevochtiging van de lucht om een aangename reuksfeer te creëren. De kleurrijke verlichting van de met zorg vervaardigde glazen stolp, die gemakkelijk verstelbaar is, maakt dit tot een elegant decoratief object.

 

€ 49,90
100ml
Art.-Nr. 10269

Ceralia  diffuser

80 ml

De Ceralia ultrasone diffusor combineert design met het welzijn van aromatische diffusie, waardoor u een zachte, aangename reukomgeving kunt creëren.

Praktisch en gebruiksvriendelijk, u zult genieten van de zachte, ingetogen verlichting, waardoor deze diffuser een uitstekend decoratief object is.

 

€ 49,90
80ml
Art.-Nr. 208

Musillia diffuser

70 ml

Musilia combineert de verspreiding van geuren en muziek in slechts één apparaat.

Uitgerust met een Bluetooth-luidspreker biedt het een echt moment van ontspanning door het combineren van essentiële oliën, muziek en sfeerverlichting.

De zeer scherpe prijs en de geluidskwaliteit van de speaker maken het een ideaal cadeau.

 

€ 44,90
70ml
Art.-Nr. 2165

Audelia diffuser

100 ml

De voordelen van etherische oliën en een modern design
Audelia is een prachtig object met een aantrekkelijk ontwerp, en ook een zeer effectieve diffuser voor elektrische etherische olie: je hoeft alleen maar lichte druk uit te oefenen op de Audelia, en het verspreidt je etherische oliën in een zachte nevel versterkt met een zacht veranderend licht, waardoor je alle natuurlijke voordelen van etherische oliën in een aangename sfeer.

 

€ 49,90
100ml
Art.-Nr. 451

Mistillia diffuser

10 ml

Mistilia is een draagbare ultrasone diffuser voor etherische oliën en bloemenwater.

Dankzij de werking op oplaadbare batterijen is de Mistilia ideaal voor auto’s, kantoren of vakanties.

Mistilia verspreidt een fijne nevel die uw huid hydrateert en de werking van hun actieve eigenschappen vergemakkelijkt om zonnebrand of het branderige gevoel van scheren te verlichten, make-up te verwijderen, enz.

 

€ 22,95
10ml
Art.-Nr. 2127

Adresgegevens

Mezenkampstraat 8a
5922 VG Venlo
Telefoon: 088 2012222
info@aroma-luchtbevochtiger.nl

 

De waardering van aroma-luchtbevochtiger.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 33 reviews.