Aroma diffusers zonder water

 

De Elektrische aroma diffuser zonder water of ook wel de nebulizer genoemd: het is een proces welke gebruik maakt van een pompsysteem, waarvan de druk vertienvoudigd zal worden dankzij het gebruik van uiterst fijne glazen buizen die speciaal voor de verneveling zijn geblazen. Essentiële oliën worden afgezogen en uitgestoten in zeer fijne druppels die tegen het glas worden geprojecteerd, dit wordt het Venturi-effect genoemd. Alleen de fijnste druppels worden in de lucht verspreid, de andere keren terug naar het diffusiecircuit.

De geuren die dit apparaat verspreidt, zijn meestal intenser dan uit een aroma diffuser die water bevat.

Bo diffuser

Bo (voorheen ONA genoemd) is de sterverspreider in ons assortiment. Het is de diffuser die elegantie en echte efficiëntie het beste combineert in de context van aromatherapeutisch gebruik. Het is ook milieuvriendelijk omdat het is gemaakt van bamboe en 100% biologisch afbreekbaar materiaal.

Verkrijgbaar in 4 kleuren

 

€ 79,90
100m2
Art.-Nr. 2479

Daolia diffuser

De diffuser voor essentiële oliën van Daolia is een van onze bestsellers. De Daolia-diffuser is een krachtige diffuser voor essentiële olie, compleet met een eigen afstandsbediening. Het elegante, natuurlijke ontwerp van hout en glas maakt het een uitstekend decoratief object.

 

€ 69,95
100m2
Art.-Nr. 901

Lilia diffuser

Lilia is een essentiële diffuser voor essentiële oliën met een oplaadbare batterij. Lilia verspreidt zich rechtstreeks uit een flesje etherische oliën, zonder water toe te voegen en zonder de druppelaar te verwijderen.

De nieuwe, exclusieve technologie die gebruik maakt van ultraverneveling is de beste oplossing op de markt om te genieten van de voordelen van aromatherapie.

 

€ 49,95
60m2
Art.-Nr. 2158

Plugin Sonic

Plugin Sonic maakt gebruik van nieuwe ultrasone diffusietechnologie die dieren niet stoort. De etherische oliën worden door de lont naar de diffusieschijf geleid. Ze worden dan omgevormd tot een sproeinevel die bestaat uit kleine droge druppeltjes, die zich in de lucht zullen verspreiden volgens de luchtstromen.

Om van alle voordelen van de etherische oliën te genieten, wordt deze diffusie gebruikt zonder water toe te voegen.

 

€ 27,95
20m2
Art.-Nr. 2158

Adresgegevens

Mezenkampstraat 8a
5922 VG Venlo
Telefoon: 088 2012222
info@aroma-luchtbevochtiger.nl

 

De waardering van aroma-luchtbevochtiger.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 33 reviews.