Hallo wij zijn een jong bedrijf met een duurzame missie en zijn wij zijn dol op Aroma Diffusers en essentiële oliën.

Onze producten betreken wij hoofdzakelijk van Europese bedrijven, hierdoor garanderen wij een dat onze productenzijn gemaakt en goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen.

Aroma-luchtbevochtiger zoekt continu naar de meest bijzondere, innovatieve en onontdekte aroma producten. Naar de merken die met grootste zorg en aandacht zijn ontwikkeld. Door de makers die puur zijn en alleen gaan voor het beste. Deze ontdekkingen willen we delen met iedereen die graag verder kijkt en die op zoek is naar diffusors, die net wat minder bekend zijn.

Aroma-luchtbevochtiger reseller van topmerken
Aroma-luchtbevochtiger is van alle merken die in de www.Aroma-luchtbevochtiger.nl webshop worden verkocht een officiële reseller. Dit betekent dat wij rechtstreeks inkopen bij de merken en zo garanderen dat wij authentieke kwaliteitsproducten leveren op een uiteraard volledig legale manier.
Officiële retailprijzen
Op het internet zijn dezelfde producten echter vaak tegen lagere prijzen te vinden in de zogeheten ‘grijze handel’. Deze bedrijven nemen er genoegen mee de producten tegen kostprijs aan te bieden, en hebben geen marge nodig omdat ze vaak niet (volledig) legaal opereren óf producten aanbieden die namaak zijn. Als officiële reseller hanteert Aroma-luchtbevochtiger de adviesprijzen die vanuit de merken worden vastgesteld.

Voor uw veiligheid
Aroma-luchtbevochtiger beveelt dan ook aan producten voor uw eigen veiligheid en gezondheid altijd aan te schaffen bij een officiële reseller. Zo bent u ervan verzekerd dat u een veilig, authentiek product in huis haalt en waar krijgt voor uw geld. Al onze diffusers zijn voorzien van een duidelijke Nederlandse handleiding en gekeurt volgens de Europese normen.

Op al onze diffusers geeft de leverancier 5 jaar Garantie!

Onze bio essentieel oliën zijn 100% biologisch, productie zonder dierproeven, zonder palmolie, vegan.

De waardering van aroma-luchtbevochtiger.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 33 reviews.