De totaaloplossing: van idee tot vervaardiging 

Wij zijn dol op Aroma Diffusers voor  essentiële oliën.

Na lang zoeken hebben wij een betrouwbare Europese leverancier gevonden, Innobiz uit Frankrijk.

Innobiz is de enige Europese producent die intern beschikt over een ontwerpstudio, een R&D-laboratorium en een eigen fabriek voor vervaardiging en kwaliteitscontrole.

De Innobiz diffusers  worden geleverd met een unieke  Garantie van 5 jaar.

Ons assortiment bestaat uit twee soorten diffusers.  De Diffuser met water en de Diffuser zonder water.

De Elektrische aroma diffuser met water of ook wel de brumisateur diffusor genoemd: is een diffusiemethode die wordt gebruikt voor de bevochtiging van de lucht. Werkt door middel van ultrasone trillingen aan de binnenkant van het apparaat. Bevat een klein bakje waarin je water met essentiële oliën kunt mengen om te verdampen. De diffuser verspreidt watermist.

De Elektrische aroma diffuser zonder water of ook wel de nebulizer genoemd: het is een proces welke gebruik maakt van een pompsysteem, waarvan de druk vertienvoudigd zal worden dankzij het gebruik van uiterst fijne glazen buizen die speciaal voor de verneveling zijn geblazen. Essentiële oliën worden afgezogen en uitgestoten in zeer fijne druppels die tegen het glas worden geprojecteerd, dit wordt het Venturi-effect genoemd. Alleen de fijnste druppels worden in de lucht verspreid, de andere keren terug naar het diffusiecircuit.

De waardering van aroma-luchtbevochtiger.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 33 reviews.